Viljelemme kaupungissa vuoden ympäri

Olemme asiantuntijoiden kanssa kehittäneet Folium Farms:in ainutlaatuisen viljeljyjärjestelmän. Järjestelmä on moderni, tehokas ja viljelemme sisätiloissa 365 päivää vuodessa. Menetelmää kutsutaan vertikaaliviljelyksi ja se tarkoittaa että kasvatamme salaatteja ja yrttejä kerroksissa ylöspäin, vertikaalisesti. Näin käytämme sekä pinta-alaa että tilavuutta tehokkaasti.
Kasvit saavat tarvittavan määrän valoa LED -valaistuksella (Light Emitting Diodes) ja vettä hydroponisesta kastelujärjestelmästä. Suljetun ympäristön johdosta emme tarvitse torjunta-aineita.

Meidän viljelyjärjestelmällä on monta etua, varsinkin kun kysessä on ympäristö ja kestävyys

Vähemmän päästöjä. Viljelemällä lähellä kaupunkia vältämme pitkiä kuljetuksia jotka aiheuttavat päästöjä.

Parempi maku. Läheisyyden myötä voimme korjata sadot juuri ennen myyntiä mikä tekee vihanneksista raikkaimpia ja maku säilyy.

Pienempi vesikulutus. Hydroponinen viljely käyttää vain kymmenesosan vedestä perinteiseen viljelyyn verrattuna.

Ei torjunta-aineita. Kasvit kasvavat sisällä, suljetussa ympäristössä missä ei tarvita torjunta-aineita.

Pienempi rehevöinti. Perinteinen maantalous edistää itämeren ja järvien reheytymiseen. Hydroponisessa viljelyssä kiertävä vesi tarkistetaan ja siksi sitä voi vähentää.

Älykäs viljely. Keräämmee kasveista ja kasvatusprosessista dataa analysoitavaksi. Analyysin perusteella voimme säätää prosessia niin että se on entistäkin tehokkaampi ja ympäristöystävällisempi.

Vähemmän hävikkiä. Vähemmillä välittäjillä tuotteet saapuvat nopeammin perille ja ovat aina tuoreita. Näin hävikki vähentyy.

Tehokas tilankäyttö. Pienellä pinta-alalla voimme kasvattaa suuria määriä salaatteja ja yrttejä vertikaalisesti. Tämän ansiosta viljelymme mahtuu kaupungeihin ja kuljetusmatkat lyhenevät. Näin meidän hiilijalanjäkli on mahdollisimman pieni.

Energiatehokkuus. LED valaisimet ovat energiatehokkaampia kuin kasvihuonevalaisimia, samaan aikaan kun käytämme tilavuus fiksusti vertikaaliviljelyn ansiosta.

Ilmastosta riippumaton. LED-valaistus ja hydroponinen kastelu tekevät viljelystämme säästä ja ilmastosta riippumaton. Tämä on varsin mielenkiintoista Suomelle missä meillä on rajoitettu määrä aurinkoa vuodessa.  

Ota yhteyttä!

Täytä alla oleva lomake ja lähetä se meille mikäli haluat saada lisätietoa tuotteistamme ja tarjonnastamme tai antaa muuten palautetta.

Kiitos, viestisi on lähetetty!
Oops! Something went wrong while submitting the form.